Monday, January 4, 2010

Pagi hari pertama bekerja 2010

Bertemu kembali berpena secara online ikhlas dari hati.

Hari -hari yang sudah berlalu dengan sedikit kepenatan. Penat dari segi fizikal dan penat juga dari segi emosi dan mental. Minggu lepas sibuk dengan peperiksaan akhir untuk subjek Muamalat, Ethic Law & Corporate Social Responsibility dan juga subjek Managerial Economic.

Tak tahu lah sama ada boleh score atau tidak. Next paper tinggal Operation Technology Management sahaja. Group presentation dan individual project have yet done.

Kerja-kerja opis pulak, laporan northern colloqium belum siap lagi. Nak kena bawa masuk ke MJPAU kalau tak silap. Hopefully by tonight it will be done.

Hari ni kat opis server down dan ada pc yang tak boleh link ke internet. Masa menaip blog ini aku guna wireless. Bila toleh kanan si anizol sibuk call bini dia pasal schedule flight balik sabah cuti september 2010. September 2010 jauh lagi lah weiiii... poyo tul budak tu.
Sue dan amalia terima tetamu baru balik haji.tak lain tak bukan Pn Nik la tu. Si yani dok sibuk dengarr lagu guna earphone yang anizol pinjamkan dekat dia...dah macam harta sendiri nampak hehhehe...

Aku pulak ada masalah ni...masalah aku ialah aku mengantuk uwaaaaaa zzzzzzzzzzzzzz...